Rólunk

Vállaljuk rendezvények teljeskürű hang-, fény és színpadtechnika szolgáltatását úgy mint városnapok, falunapok, koncertek céges rendezvények, esküvők, bálok, diszkók, klubok, klubkoncertek, DJ-k, zenekarok, szólisták, humoristák, népi zenekarok, rock zenekarok, stb, stb... Továbbá hang- és fénytechnika bérbe adását is.
Működési területünk első sorban Nógrád-megye, Heves-megye, Borsod-Abaúj-Zemplén-megye, Pest-megye, Salgótarján, Szécsény, Bátonyterenye, Pétervására és vonzáskörzetük, viszont már hangosítottunk az ország több táján Mohácstól Fülekig (SK)!
Munkánk során törekszünk a lehető legjobb látványra és megszólalásra mindig, minden körülmények között!


2005-ben döntöttünk úgy, hogy nem csak saját zenekart hangosítunk,   hanem belevágunk a falunapok, városnapok, fesztiválok, nagyobb esküvők, keri partyk, céges és egyéb rendezvények hangosításába kezdetben bérelt cuccokkal. A dolog úgy 2007 táján kezdett komolyabbra fordulni, ekkortól megy töretlenül a fejlesztés, aminek eredménye megtalálható a technikai listánkban, illetve a referenciánkban!
2020-ban Takács László "Taki" aPro Studiójába jártam papír nélküli, ám az ország neves szakemberi által tartott hangtechnikusi képzésre, 2022-ben pedig a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikumon végeztem "live" hangosító hangtechnikus szakán.

Zenész családba születtem, édesapám dobos volt különböző tánczenekarokban (pl. BOX) 14 éves kora óta, így pár évesen már én is doboltam. A zene szeretete gyakorlatilag egyidős velem.

Feladatunk a fellépő művészek hangjának és látványvilágának közvetítése vendégeid felé legyen az egy kisebb falunap, művház, vagy fesztivál, mi akkor érezzük jól magunkat, ha ott dolgozhatunk. Akkor vagyunk elégedettek, ha mind a fellépő művészek, mind a közönség, mind a megrendelő is elégedett. Munkánk során napi beszédtéma az erre való törekvés. Ha bennünket választasz, mi ezt visszük hozzád! Ezt (is) jelenti szlogenünk, a

 "Színpad a miénk, a siker a Tiéd"

Hívj bizalommal a +36/70-942-1974-es telefonszámon!

Gyurcsák Tamás
hangosító hangtechnikus